Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

new york

Mladić iz Crne Gore i djevojka iz Srbije poginuli u stravičnoj nesreći

Foto: Screenshot/YouTube

Prema njujorškoj policiji, vozač automobila ostao je na mjestu nesreće. Vlasti još istražuju šta je dovelo do fatalnog sudara

Aleksandar Jokanović, mladić iz Crne Gore, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći 13. oktobra u Njujorku, kada je život izgubila i Tamara Lapadinović iz Niša.

Prema saopćenju njujorške policije oni su bili na motociklu. Hitna pomoć je odmah došla na mesto nesreće, ali su samo mogli da konstatuju njihovu smrt.

Policajci kažu da su 30-godišnji muškarac koji je upravljao skuterom i 35-godišnja žena, koja je bila njegov putnik, udareni tokom sudara i oboje su proglašeni mrtvima na licu mjesta.

Foto: Društvene mreže
Tamara Lapadatović

Prema njujorškoj policiji, vozač automobila ostao je na mjestu nesreće. Vlasti još istražuju šta je dovelo do fatalnog sudara.

Foto: Društvene mreže
Aleksandar Jokanović

Tamara Lapadatović se u New York doselila 2017. godine. Njeni prijatelji pokrenuli akciju za prikupljanje novca za transport njenog tijela iz SAD u Srbiju. Akcije prikupljanja novca pokrenute su preko internet stranice “Go found me”.

Tamošnji mediji objavili su snimke sa mjesta nesreće. Navode da se sudar dogodio oko 4.40 na raskrsnici Istočne 106. ulice i Treće avenije.