Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tuzla

Pronađeno beživotno tijelo ženske osobe, radi se o majci koja je ubila svoju kćerku

tuzla ubistvo
Foto: Pixsell

Jutros oko 10 sati policijski službenici Jedinice policije za specijalnu podršku i istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK su postupajući po raspisanoj potrazi, na području šume iznad kuće u naselju Rovine, grad Tuzla, pronašli beživotno tijelo žene.

Kako je saopćeno, pretpostavlja da se radi o ženi koja se dovodi u vezu sa događajem od dana ranije kada je u porodičnoj kući u Tuzli pronađeno beživotno tijelo njene kćerke.

U toku je rad na identifikaciji pronađenog tijela u saradnji sa postupajućim tužiocem koji se zajedno sa policijskim službenicima nalazi na mjestu događaja.

Policijski službenici Uprave policije MUP TK – Sektora kriminalističke policije poduzimaju daljnje radnje po uputama postupajućeg kantonalnog tužioca.

Podsjetimo, jučer u jutarnjim satima u porodičnoj kući na širem području naselja Tušanj u Tuzli pronađeno je beživotno tijelo ženske osobe F.M (31).

Tokom uviđaja je utvrđeno da je žena imala povredu u predjelu potiljka glave.

Kako se saznaje iz izvora bliskim istrazi, za ubistvo se sumnjičila majka 31-godišnjakinje, te je policija za njom krenula u intezivnu potragu. Saznaje se također, da su pronađena i dva oproštajna pisma.