Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

radovan kovačević

SNSD se pohvalio da su pobijedili u tri opštine gdje nisu imali protivkandidate

radovan kovacevic snsd
Foto: Fena

U taboru Draška Stanivukovića još uvijek nije bilo obraćanja medijima, a očekuje se da bi prve procjene trebali imati do 20:30 sati kada se očekuje i prvo obraćanje medijima

Glasnogovornik SNSD-a Radovan Kovačević u obraćanju medijima u izbornom štabu ove političke opcije u Banjoj Luci je kazao da su pobijedili u tri te da imaju vodstvo u još tri općine.

Kovačević je kazao da je “Republika Srpska pokazala da je stabilno demokratsko društvo te je potom proglasio pobjedu u Laktašima, Trnovu i Istočnom Sarajevu gdje SNSD nije imao protukandidate.”

Najavio gdje očekuju pobjedu

“Mogu još reći da imamo vodstvo u još tri općine i to Prijedor, Pelagićevo i Novi Grad i tu idemo ka pobjedi. To očekujemo i u svim lokalnim zajednicima. Jedino u Kupresu nismo imali kandidata i tu smo podržali našeg koalicionog partnera”, kazao je Kovačević te dodao da će imati uživo informacije s biračkih mjesta.

U taboru Draška Stanivukovića još uvijek nije bilo obraćanja medijima, a očekuje se da bi prve procjene trebali imati do 20:30 sati kada se očekuje i prvo obraćanje medijima.