Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

gostovao u teleringu

Dodik: Znam da smo neželjeni. Znate li koliko me zanima Bosna i Hercegovina?

Foto: RTRS

Istakao je da je RS uvijek spremna svima da pomogne, te tako i Bošnjacima u RS-u, ali i ljudima u FBiH

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik poručio je ponovo da “BiH nema bez Republike Srpske” i istakao da je “veoma zadovoljan postignutim rezultatima u RS-u”, jer zna u kakvim su okolnostima realizovani i uz kakve pritiske.

Znam kakvo je okruženje u BiH, u regionu, da smo neželjeni i da jedino ko nas voli smo mi sami i naši prijatelji koji su nam važni. Sve ostalo je motivisano da nas spriječi i omalovaži, rekao je Dodik.

Istakao je da se, iako se “RS nalazi pred brojnim pritiscima, klevetama i omalovažavanjima sa strane, ali i od političara sa nivoa BiH, neće baviti njima u narednom periodu, već isključivo RS-om”.

-Evo, ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković je bio u Berlinu i tamo jedino što govori jeste ‘Dodik je ovo, Dodik je ono’. To me je dovelo do toga da ću se sada isključivo baviti samo Republikom Srpskom. Znate koliko me BiH zanima? A BiH nema bez Republike Srpske, naveo je Dodik u sinoćnjoj emisiji RTRS Telering.

Istakao je da je RS uvijek spremna svima da pomogne, te tako i Bošnjacima u RS-u, ali i ljudima u FBiH.

On je rekao da, kada je god bilo potrebno da se angažuje Helikopterski servis RS da se pomogne nekom čovjeku u FBiH, bez obzira ko je, on je uvijek stajao na raspolaganju.