Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konferencijska liga

Žižović: Uživat ćemo u utakmici protiv Panathinaikosa

zizovic mladen
FOTO: FK Borac
Mladen Žižović

Postoji nekoliko igrača koji su pod znakom pitanja pred duee sa Grcima, prije svega se tu misli na kapitena Srđana Grahovca

Fudbaleri Borca sutra startuju svoje evropsko putovanje u grupnoj fazi Konferencijske lige.

U taboru prvaka BiH sa nestrpljenjem očekuju ovu veliku utakmicu kako za njih tako i za čitavu Banjaluku.

Gosti jesu veliki favoriti, ali u redovima Banjalučana vjeruju da će im se ukazati šansa za dobar rezultat, prenose Nezavisne novine.

‘’Očekujemo tešku utakmicu. Panathinaikos je veliki tim, veliki favorit. Pokušaćemo ih iznenaditi. Tražićemo svoju šansu i vidjećemo hoće li nam se ukazati. Očekuje nas i kiša, videćemo koliko će to uticati na ishod. Ne želimo stati, želimo još jedan dobar rezultat. Uživaćemo u utakmici. Želimo napraviti iznenađenje, da budemo konkuretni, da pokažemo da možemo da se nosimo sa još jednim grčkim velikanom, kao protiv PAOK-a. Pozivamo navijače da dođu, da pošaljemo još jednu sjajnu sliku iz Banjaluke’’, rekao je Mladen Žižović.

Postoji nekoliko igrača koji su pod znakom pitanja pred duee sa Grcima, prije svega se tu misli na kapitena Srđana Grahovca.

Već odranije nema povrijeđenog Davida Vukovića, a upitan je i slovenački internacionalac Gregor Bajde.

Na posljednoj press-konferenciji Borca pred historijsku utakmicu govorio je i Stefan Savić.

‘’Očekujemo pun stadion. Biće lijepo igrati pred punim tribinama, ali smo svjesni da nas očekuje teška utakmica. Pokušaćemo da pobjedimo, da obradujemo naše navijače, koje pozivam da dođu na stadion. Znači nam podrška publike’’, kazao je Savić.

Podsjećamo, utakmica Borca i Panathinaikosa je sutra od 21 sata na Gradskom stadionu u Banjaluci. Meč je i u direktnom TV prenosu na kanalu Arena 1 Premium.