Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čudno iskustvo

Pozvali je na ručak, ona poslije ostala u čudu: “Dali su mi račun za jelo”

Foto: Screenshot

“U svakom slučaju, jako zanimljivo životno iskustvo. Kako biste vi reagovali? Ja sam zanijemila”, zaključila je.

Tiktokerica Milica iz Srbije objavila je video u kojem je ispričala da je prilikom posjete prijateljici iz Švedske ostala šokirana zbog jedne stvari.

“Pozovu vas ljudi da dođete kod njih na ručak i na kraju vam daju račun”, započela je Milica u videu koji je skupio gotovo pola miliona pregleda.

“Jedan bračni par iz Švedske, s kojima sam jako dobra, došao je prošle godine i rekli su da se dugo nismo vidjeti. Rekli su da će napraviti ručak, da ćemo mi doći i to je to”, nastavila je Milica i naglasila da su ona i njen tadašnji dečko u goste ponijeli vino, grickalice i kolače.

“Sjedili smo, pričali smo, zezali se… Kad smo završili s jelom, prišao mi je suprug od prijateljice i kaže: ‘Znaš, ovaj ručak je bio 80 eura. Da li bi mogli podijeliti?’ Šok. To je za mene bilo kulturološki nerealno, nemoguće, nezamislivo. Međutim, kod njih je to normalno. Dali smo novac, ali nam nije bilo jasno o čemu se radi”, ispričala je tiktokerica.

@milica.dhingra Sta reci i kako odreagovati? #srbija #svedska #kulturoloskerazlike #razlike #fyp ♬ original sound – Milica_Dhingra

“U svakom slučaju, jako zanimljivo životno iskustvo. Kako biste vi reagovali? Ja sam zanijemila”, zaključila je Milica.