Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dušan bajatović

Mnogi tvrde da je zastupnik u Skupštini Srbije bio “mrtav pijan”. Govorio je besmislice

Foto: X

Mnogi koji su gledali izlaganje Bajatovića tvrde da je bio pod uticajem alkohola

Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Dušan Bajatović na jučerašnjoj sjednici Skupštine Srbije izjavio je kako voli da, kao i poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, “popije nedeljom po jednu rakijicu”.

Bajatović se na sednici Skupštine Srbije o rebalansu budžeta jučer obratio povodom izlaganja Ćute tokom čitavog trajanja zasedanja, i rekao da „nije sramota“ popiti po rakiju, prenosi Nova.rs.

Mnogi koji su gledali izlaganje Bajatovića tvrde da je bio pod uticajem alkohola.

“Volim da popijem”

-Elem, kao moj brat Ćuta, volim da popijem nedeljom po jednu rakijicu… Šta je tu sporno? Pa i ja ponekad popijem, nije to sramota. Ali šta je poenta priče? Sjedimo mi u tom seoskom… Pa nije Ćuto sramota, pusti to. Ja nikad nisam pio jednu, uvijek više, tako da je to u redu, kazao je Dušan Bajatović na sjednici.

On je poručio: „Brate Ćuto, ja častim“.

Dodao je da Jovanović ima drugove koji vole da popiju, ima onih koji to rade u parlamentu.

Dalje, naveo je da se divi Aleksandru Jovanoviću Ćuti, nazivajući ga “sinkom” i navodeći da je on još mlad da bi mu dobacivao.

-Ćuto, divim ti se sedam dana. Čak i kad si bacao poslovnike, tad sam ti se divio. Meni to nije palo na pamet nikada, istakao je Bajatović.

Bajatović nije govorio samo o nastupu poslanika Aleksandra Jovanovića-

-Valjda mi koji se pravimo veliki muškarci, Balkanci, treba da poradimo da bi bilo više djece, rekao je govoreći o rebalansu budžeta.