Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Changing Tomorrow Now"

11. Sarajevo Marketing Summit otvara vrata inovacijama i kreativnosti

Sarajevo Marketing Summit

Sarajevo Marketing Summit već godinama predstavlja nezaobilaznu platformu za profesionalce iz marketing industrije, kreativce, ali i medijske radnike koji žele unaprijediti svoje znanje, podijeliti ideje i izgraditi poslovne veze, ali i sresti se s klijentima i partnerima

Sarajevo će u narednim danima postati središte marketinga i inovacija u regiji, jer se bliži 11. Sarajevo Marketing Summit, koji će se održati 2. i 3. oktobra 2024. godine u hotelu Hills. Ovaj prestižni događaj okuplja vodeće stručnjake iz oblasti marketinga, PR-a, brendiranja i prodaje, kao i istraživače i medije iz cijelog regiona. 

Bogat program

Bogat program ovogodišnjeg Sarajevo Marketing Summita obuhvata predavanja vrhunskih međunarodnih i domaćih stručnjaka, koji će sa učesnicima podijeliti najnovije trendove, strategije i inovacije u svijetu marketinga. Centralna tema konferencije je “Changing Tomorrow Now”, koja u fokus donosi ubrzane promjene, koje trenutno transformišu marketing i postavljaju nove temelje za budućnost industrije. Izlaganja govornika pokrivaju širok spektar oblasti, uključujući digitalnu transformaciju, razvoj brenda, društvenu odgovornost kompanija, te najnovije tehnološke alate i njihove primjene u modernim kampanjama. 

Govornici iz različitih sektora marketinga

Inspirirajući govornici iz različitih sektora marketinga pažljivo su odabrani kako bi podijelili svoje priče o uspjehu, izazovima s kojima su se suočavali i kako su ih prevladali, ali i objasnili promjene u svijetu marketinga, koje se doslovno događaju svakodnevno, te podstaknuli učesnike na kreativnost i inovativnost u svom poslovanju. 

Sarajevo Marketing Summit

Jačanje poslovnih kontakata na Sarajevo Marketing Summit je zagarantovano, jer ovo je mjesto susreta stručnjaka iz najjačih kompanija iz Bosne i Hercegovine i regiona, ali i prilika za upoznavanje kolega s različitih tržišta, razmjenu iskustava i stvaranje kontakata koji svima mogu pomoći u budućim projektima.

“Marketing Superstar”

Jedan od najiščekivanijih trenutaka ovogodišnjeg Sarajevo Marketing Summita bit će dodjela priznanja za izuzetna postignuća u oblasti marketinga. Priznanja “Marketing Superstar” bit će uručena pojedincima koji su pokazali izvrsnost i kreativnost u svom radu. Tako će, prema izboru marketinške javnosti, biti odabrana tri Marketing Superstara koji će sljedeće godine imati mogućnost da ispričaju svoju priču o uspjehu, na 12. Sarajevo Marketing Summitu. Priznanje za “Kampanju vrijednu pažnje” će biti dodijeljeno timu čiji je rad ostavio značajan utisak i postavio nove standarde u industriji. Osim toga, dodjela priznanja za “Brend inovaciju” prepoznat će kompanije koje su inovativnim pristupima transformisale svoje brendove i ostvarile izvanredne rezultate.

Sarajevo Marketing Summit već godinama predstavlja nezaobilaznu platformu za profesionalce iz marketing industrije, kreativce, ali i medijske radnike koji žele unaprijediti svoje znanje, podijeliti ideje i izgraditi poslovne veze, ali i sresti se s klijentima i partnerima.

Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste ovu priliku i osiguraju svoje mjesto na 11. Sarajevo Marketing Summitu. Budite dio ovog izuzetnog događaja, unaprijedite svoje znanje, proširite svoje mreže kontakata i doprinesite razvoju marketinške industrije. Na konferenciji ćete imati priliku da se upoznate sa potrebnim alatima, ali i da otkrijete ideje i inspiraciju za uspjeh u dinamičnom i konkurentnom okruženju.

Svoje mjesto već je rezerviralo više od 300 učesnika. Ne propustite priliku da i vi budete dio ovog posebnog događaja. Pripremite se za buduće izazove i prilike u svijetu marketinga. Organizator konferecnije je marketinška agencija Altermedia.