Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"vik"

U Sarajevu danas samo 13 ulica ostaje bez vode

vodovod i kanalizacija
FOTO: ViK Sarajevo

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, poručili su iz Vodovoda i kanalizacije Sarajevo

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama  u slijedećim ulicama: Safeta Hadžića, Porodice Ribar, Nusreta Aganovića, Ahatovićka, Humska, Štrosmajerova, Kranjčevićeva, Posavska i Ramiza Alića, saopštili su iz KJKP Vodovod i kanalizacija.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Gimnazijska, Omera Kovača, Kotromanića i Valtera Perića, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenim ulicama.

Sudeći prema prethodnom periodu, kada je dnevno i više od 30 ulica u glavnom gradu znalo ostati bez vode tokom dana zbog popravki i rekonstrukcije vodovodne mreže, danas je situacija malo bolja.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, poručili su iz Vodovoda i kanalizacije Sarajevo.

Za sve informacije vezano za vodosnadbjevanje u Sarajevu možete se obratiti Dispečerskom centru ViK-a na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.