Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Savage x Fenty

Rihanna u donjem vešu pozirala za novu kampanju, skupila više od 1,6 miliona lajkova

rihanna
Foto: Instagram

Na Instagram profilu svoga brenda podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira u grudnjaku cvjetnog, žutog čipkastog uzorka i odgovarajućim gaćicama s čarapama-halterima

Pjevačica Rihanna predstavila je javnosti novu liniju donjeg veša i obožavatelje počastila fotografijama iz najnovije marketinške kampanje. Riječ je o novoj kolekciji njenog poznatog brenda Savage x Fenty, a za ovu priliku pjevačica je pozirala u izazovnom žutom kompletu donjeg rublja.

Skupila je više od 1,6 miliona lajkova

Na Instagram profilu svoga brenda podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira u grudnjaku cvjetnog, žutog čipkastog uzorka i odgovarajućim gaćicama s čarapama-halterima. Na rukama ima rukavice istog uzorka koje joj sežu do iznad lakta, a svoju je dugu plavu kosu ostavila raspuštenom dok je pozirala pred fotoobjektivom.

U roku od samo sat vremena od objavljivanja, fotografije su sakupile više od 1,6 miliona lajkova na Instagramu i više od 15 hiljada komentara.

“Prekrasan set donjeg veša”, “Moram kupiti ovo, žuta mi je najdraža boja”, “Rihannino samopouzdanje, ljepota i neustrašivi stil osvjetljavaju svaki outfit koji nosi”, “Stavljam ovo na popis želja”, bili su samo neki od komentara njenih pratiteljica.

Mnogi su komentarisali da izgleda odlično

Početkom augusta ove godine Rihanna je također objavila fotografije za svoj brend. Tada su mnogi istaknuli da pjevačica izgleda odlično, a prošlo je godinu dana otkako je rodila drugo dijete, sina Riota Rosea.

Objavila je tada dvije fotogalerije. U jednoj nosi smeđe donje rublje i smeđu kožnu jaknu, dok je u drugoj pokazala donji veš s leopard uzorkom.