Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

VIK se oglasio

U narednim danima najavljeni radovi, neki dijelovi grada bez vode

cesma voda redukcija
Foto: Unsplash
Ilustracija

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

I za naredne dane su iz ViK-a Sarajevo najavili prekide vodosnadbijevanja u pojedinim dijelovima grada.
Tako će u subotu u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Abdurahmana Muharemije i Dejzina Bikića.

Radovi za vikend

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulici Kotromanića, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenoj ulici.

Također u nedjelju u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Porodice Ribar i Brezanska.

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Gimnazijska i Gajev trg, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenim ulicama.

I za početak naredne sedmice u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Safeta Hadžića, Nusreta Aganovića, Ahatovićka, Ramiza Alića, Orahov brijeg, Barica, Ugorsko, Začardak i Štrosmajerova.

Više ulica u Sarajevu

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Gimnazijska, Omera Kovača, Kotromanića i Valtera Perića, zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u navedenim ulicama.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.