Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"NetWork 12"

Gibonni u oktobru pjeva u Neumu

gibonni pjevac
Gibonni

Njegova muzika, spoj rocka, popa i dalmatinskih melodija, uvijek stvara emotivnu atmosferu koja ostaje urezana u sjećanje

Od 23. do 25. oktobra 2024. godine, Grand Hotel Neum će ugostiti vodeće IT stručnjake na NetWork 12 konferenciji, inovatore i poslovne lidere iz cijelog svijeta. Ali to nije sve! Organizatori su pripremili i noći ispunjene vrhunskim zabavama i networkingom na kojima će nastupiti hrvatska muzička zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni. 

Legendarni muzičar poznat po nekima od najvećih hitova ovih prostora poput “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Činim pravu stvar”, donosi svoju magiju na NetWork 12, obećavajući nezaboravan muzički spektakl.

Njegova muzika, spoj rocka, popa i dalmatinskih melodija, uvijek stvara emotivnu atmosferu koja ostaje urezana u sjećanje, a poznato je da svoju publiku uvijek može “pjesmom kupiti”, poručili su organizatori.

„Naša misija je kontinuirano unapređivati kvalitet konferencije, prateći najnovije globalne trendove i pružajući relevantne i inovativne teme. Fokus ove godine je na umjetnoj inteligenciji, sigurnosnim rješenjima, novim metodama razvoja softvera i soft-skills temama. Već dvanaestu godinu, konferencija okuplja vodeće stručnjake, inovativne umove i entuzijaste iz različitih oblasti, a priređuje i najpoznatije partyje. Dovođenjem izvođača poput  Zlatana Stipišića Gibonnija dodatno obogaćujemo događaj, osiguravajući učesnicima nezaboravne trenutke i vrhunsku zabavu. Ova posvećenost kvalitetu i inovacijama čini NetWork konferenciju zaista jedinstvenim događajem“, poručili su organizatori.