Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Michael Kuprešak se dogovorio sa Sarajevom, očekuje se potpis

kupresak stilic
FOTO: SCsport

Tim sa Koševa igra u četvrtak u 21:00 sat uzvratnu utakmicu 1. pretkola Konferencijske lige sa kazahstanskim Aktebeom

Novi igrač Bordo tima postat će Michael Kuprešak. SCsport piše, pozivajući se na svoj izvore bliske klubu sa Koševa, da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo i samo sitnice dijele ga od potpisa.

Inače, Kuprešak je rođen prije 23 godine u Orašju, a najviše je nastupao za NK Osijek. Posljednju sezonu proveo je u Širokom Brijegu.

Njegov dolazak u bordo svlačionicu insistirao je prvi šef struke, a kako saznajemo u narednim danima bit će još dolazaka na najveći bh. stadion.

Tim sa Koševa igra u četvrtak u 21:00 sat uzvratnu utakmicu 1. pretkola Konferencijske lige sa kazahstanskim Aktebeom, a u prvom dvoboju izabranici Zorana Zekića slavili su 1:0 golom Kyeremeha u 90. minuti.

S obzirom da je rezultat iz prvog meča izuzetno povoljan, velika je euforija među navijačima brodo tima pred ovaj okršaj. Očekuje se prisustvo preko 20 hiljada navijača na najvećem bh. stadionu.

Pristalice Bordo tima iz cijele BiH stižu na KoševO. Svoj dolazak najavili su navijači Sarajeva iz Goražda, Konjica, Maglaja, Travnika, Visokog, Gračanice, Živinica, Lukavca, Srebrenika, Jablanice, S. Mosta, Cazina, Viteza, Olova, Kladnja, D. Vakufa…