Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NBA

Lakersi u gradskom derbiju bolji od Clippersa

Foto: X/ LA Lakers

James je bio posebno raspoložen u posljednjoj četvrtini u kojoj je ubacio 19 poena, od čega pet trica i pomogao Lakersima nadoknaditi zaostatak od 22 poena razlike

U najzanimljivijoj utakmici večeri u NBA ligi Los Angeles Lakersi savladali su Los Angeles Clipperse sa 116:112. Ključni igrač Lakersa bio je LeBron James koji je ubacio 34 poena uz osam asistencija, šest skokova i dvije ukradene lopte.

James je bio posebno raspoložen u posljednjoj četvrtini u kojoj je ubacio 19 poena, od čega pet trica i pomogao Lakersima nadoknaditi zaostatak od 22 poena razlike.

Jednog najboljih košarkaša svij vremena “svega” 40 poena dijeli da dođe do cifre od 40.000 poena u NBA ligi. Tu cifru mogao bi premašiti već u idućoj utakmici protiv Washington Wizardsa.

Individualno najbolju utakmicu večeri ostvario Luka Dončić koji je u 136:125 gostujućoj pobjedi Dallasa Mavericksa kod Toronto Raptorsa upisao 36 poena, 16 asistencija, 11 skokova i dvije ukradene lopte.

Vrijedi istaći kako je triple-double ostvario i Nikola Jokić koji je u 117:96 pobjedi Denver Nuggetsa nad Sacramento Kingsima ubacio 14 poena uz isto toliko skokova, 11 asistencija, tri ukradene lopte i jednom blokadom.