Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pronađeno tijelo nestale djevojčice iz Negotina

belcic

Pored Tehničke škole u Negotinu, u blizini silosa, pronađeno je beživotno tijelo maloljetne Marije Belčić (13), koja je nestala iz porodičnog doma u ponedjeljak oko 3 sata ujutro.

Prema posljednjim informacijama, roditelji Marije Belčić su je prepoznali po njenoj crnoj dukserici. Sumnja se da je 13-godišnja djevojčica izvršila samoubistvo, najvjerovatnije skokom sa silosa.

Rodbina i prijatelji porodice Belčić su na mjestu gdje je pronađeno Marijino tijelo i tješe roditelje.

Na mjestu samoubistva je i Marijin momak kojem je u ponedjeljak ujutro, oko 2.45 uputila posljednju SMS poruku sa svog telefona.

Uviđaj je u toku.

Marija Belčić (13) iz Negotina, učenica 7. razreda OŠ “Branko Radičević“ nestala je iz roditeljske kuće u ponedjeljak, najvjerovatnije oko 3 sata ujutru. Nestanak su primjetili baka i djed, u ponedjeljak ujutru, pred njen polazak u školu.

– Marija nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je primjetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvijek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj isti vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan prije njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Marija je poslala SMS u 02:45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine – u nevjerici je rekao otac nestale devojke, Goran Belčić prije nego što je beživotno tijelo maloljetnice pronađeno u Negotinu.

Marija Belčić je živjela sa babom, djedom i sestrom u kući na Samarinovačkom putu, a njen nestanak je primjećen oko 6 sati ujutru.

– Moj otac, a Marijin djed čuo je oko 2 sata ujutru Mariju kako odlazi u toalet ali se kasnije uspavao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom periodu i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno. Ne znam šta da mislim. Ali sumnjamo da je neko sačekao. Svi smo u šoku – kaže otac nestale djevojčice.

Od ponedjeljka popodne društvene mreže u Negotinu pretrpane su objavama o nestanku djevojčice.