Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

smrt voljenog glumca

Ovo je zadnja objava Matthewa Perryja, potresni prizori ispred njegove kuće

Foto: Instagram

Glumac je ranije objavio autobiografiju “Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing” u kojoj se osvrnuo i na svoje ovisnosti o drogama i alkoholu

Vijest o iznenadnoj smrti zvijezde “Prijatelja” Matthewa Perryja potresla je svijet. 54-godišnji glumac pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu u jacuzziju, a strani mediji pišu da se u njemu utopio.

Mnoge je stoga šokiralo da je na posljednjoj fotografiji koju je objavio samo pet dana prije smrti pozirao baš u tom jacuzziju sa slušalicama na ušima.

“Oh, znači zbog tople vode koja se kovitla osjećaš se dobro? Ja sam Mattman”, napisao je u opisu objave.

Podsjetimo, kako doznaje TMZ, glumac je preminuo u svojoj kući nakon određenih sportskih aktivnosti. Naime, izvori su rekli da je Perry tokom jutra bio na popularnom Pickleballu (igra slična tenisu).

Potom je poslao asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog te pozvao hitnu pomoć. Nije poznato što je Perry radio prije smrti i istraga je u toku.

Oko njegovog doma bila je policijska traka i nadlijetali su helikopteri. S policijom se pojavila i njegova majka Suzanne, a strani mediji prenose da u njegovoj blizini nisu pronađeni nikakvi narkotici, o kojima je Perry godinama bio ovisan.

Glumac je ranije objavio autobiografiju “Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing” u kojoj se osvrnuo i na svoje ovisnosti o drogama i alkoholu.

Matthew Perry bio je nominiran i za nagradu Emmy.

Potresne scene

Do Perijeve vile mogli su da prođu samo najuži članovi njegove porodice, a majka Suzanne i očuh Keith Morrison bili su vidno potreseni.

Na licu mjesta je i njegov otac, John Bennett Perry, koji je došao nedugo nakon policijskih ekipa.

Foto: Screenshot
John Bennett Perry

Fotoreporteri uslikali su i vozilo mrtvozornika, a Matthewovi prijatelji, kao i brojni fanovi okupili su se u blizini kuće.

Mediji pišu da je upravo majka Suzanne bila ta koja je morala da identifikuje njegovo tijelo.

Policija je stigla u dom glumca u 4 popodne po lokalnom vremenu, i zatekla tijelo glumca. Nema naznaka da je riječ o nasilnoj smrti, a nakon istrage očekuje se da će biti saopšten tačan uzrok smrti.