Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novi slučaj

Snimak iz Tuzle: Tukao djevojku nedaleko od sjedišta MUP-a TK

policija tuzla muptk
FOTO: BHRT
Ilustracija

Na snimku se vidi kako muškarac trči prema ženi koja pokušava da mu pobjegne trčeći oko automobila

Društvenim mrežama proširio snimak na kojem je muškarac tukao djevojku. Napad se dogodio ispod izletišta Slana banja, stotinjak metara o sjedišta MUP-a Tuzlanskog kantona.

Na snimku se vidi kako muškarac trči prema ženi koja pokušava da mu pobjegne trčeći oko automobila.

Kada je stigao nekoliko puta ju je udario.

Slučaj u Miladijama i teška saobraćajka

Podsjetimo, Tuzlu je prethodni vikend potreslo brutalno ubistvo koje se dogodilo u naselju Miladije. Ubijen je Ismar Karahmet (27) a ubistvo je počinio Emin Mustafić (31).

Kako je saopštio MUP TK, Mustafić je osumnjičen da je u subotu, 30. septembra, u stanu u kojem je živio u tuzlanskom naselju Miladije ispalio hitac iz vatrenog oružja prema Karahmetu, nanijevši mu prostrelnu povredu grudnog koša.

Prethodno je Karahmet, sa još dvije osobe, došao do zgrade Mustafića, ušao u njegov stan noseći sa sobom plastičnu palicu i fizički se obračunao s njim iz još nepoznatih razloga.

Također, tuzlanska policija tek jučer je uhapsila 24-godišnjek vozača M. S. koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću pretprošlog vikenda.

U stravičnom sudaru povrijeđeno je sedam osoba od kojih je pet primljeno na UKC Tuzla u veoma teškom stanju s višestrukim povredama.