Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mup rs

U toku velika policijska akcija, hapse se osobe povezane s grupom Zlatana Ćuka?

Banja Luka: Povodom Dana policije na Trgu Krajine održana je pokazna vježba
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
Ilustracija

Kako se saznaje, lica se terete za više krivičnih djela

Pripadnici UKP-a MUP-a RS sproveli su akciju u Bijeljini i tom prilikom slobode lišili više lica koja se mogu dovesti u vezu sa organizovanom kriminalnom grupom.

Kako ATV nezvanično saznaje, lica se dovode u vezu sa grupom na čijem je čelu Zlatan Ćuk.

Kako se saznaje, lica se terete za više krivičnih djela.

Kako su ranije pisali mediji, Zlatan Ćuk je na čelu narko-bande i već je godinama u bjekstvu.

Za njega su mediji pisali da je “jedan od glavnih dobavljača kokaina iz Južne Amerike za Balkan”.

Akcija “Koktel”

 Kako je naknadno saopćila policija, u toku je akcija “Koktel” u kojoj su uhapšena tri lica koja se sumnjiče za tri krivična djela.

Akcija je usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti, paljevina i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina.

“U ovim aktivnostima slobode su lišena tri lica: R.D., Ž.S. i D.S. koji se sumnjiče da su navedena krivična djela izvršili u periodu od 25. februara do 05. marta 2021. godine na štetu jednog lica iz Bijeljine.

U ovim aktivnostima izvršeni su pretresi objekata koje koriste lica lišena slobode koji će nakon kriminalističke obrade biti danas sprovedeni Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu”, naveli su iz ministarstva.

Dodali su da se operativnom akcijom “Koktel” realizuju aktivnosti dokumentovanja krivičnih djela u vezi sa Sky aplikacijom.