Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Majka skočila za djetetom koje je palo sa terase (FOTO)

beba pala

Jednogodišnja Teodora Dobrenović u toku igre pala je sa balkona porodične kuće u niškom naselju Brzi Brod te zadobila frakturu lobanje. Za to vrijeme majka je usisavala kuću, a malenu Teodoru i trogodišnjeg sina ostavila je u drugoj sobi. No, oni su kako je ispričala medijima odmah došli u susjednu sobu i dječak je otvorio vrata balkona.

“Usisavala sam kuću. Teodoru i trogodišnjeg sina ostavila sam u drugoj sobi i zatvorila vrata. Došla sam samo na tren u dnevnu sobu da ostavim usisivač kada mi je prišao sin i rekao: „Dunda pala“. Oni su izgleda odmah krenuli za mnom, i on i ona. Ušli su u susjednu sobu, pošto je stariji sin dohvatio bravu i otvorio vrata, ona nije znala i izašla je na terasu…”, ispričala je Aleksandra za Blic.

a38fc60bb4bdc47cbdedd6b40f30f5e4

Foto: Blic

Otrčala je odmah u tu sobu, izašla je na terasu i odmah skočila kada je vidjela bebu kako leži na betonu ispred kuće.

Medicinsko osoblje na Klinici za neurohirurgiju u Nišu od milja je nazvalo – Spajdermenka. Tokom kratkog boravka u bolnici postala je miljenica i ljekara i medicinskih sestara.

8213e8bcdf195995500f2e2462b70132

Utvrđeno je naprsnuće lobanje, ali bez ikakvog nagnječenja i bez ikakvog krvarenja. Nema krvarenja ni u stomaku, ni povrede nogu ni ruku. Nema ni povreda ni hematoma.

Djevojčica je nakon ukazane pomoći i kratkog boravka u bolnici puštena kući.