Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Casemiro spasio Real na Kanarskim otocima

casemiro

Fudbaleri Real Madrida savladali su Las Palmas u gostima sa 2:1 (1:0) u meču 29. kola Primere i tako su ostvarili 19. pobJedu u šampionatu.

Real je poveo golom Ramosa u 24. minutu, izjednačio je Willian Jose u 87. ali je u 89. Casemiro svojim prvim golom u Primeri doneo veliku pobijedu Madriđanima.

Zinedine Zidane je odlučio da odmori nekoliko standardnih prvotimaca, pošto na Kanarska ostrva nisu otputovali Kross, Danilo i James Rodriguez, dok su na klupi ostali Marcelo i Varane.

Las Palmas je imao više pravih prilika, a već na samom startu Jose Vilijan je izašao sam na Keylora Navasa koji je odlično intervenisao u situaciji jedan na jedan.

Real Madrid je do vodstva došao u 24. minutu kada je Sergio Ramos bio najviši u skoku posle Iscovog centaršuta iz kornera i poslao loptu pod prečku za 0:1.

Cristiano Ronaldo je imao priliku da poveća prednost Reala, ali je bio neprecizan iz veoma dobre prilike, pa su gosti na pauzu otišli sa golom prednosti.

Las Palmas je bio bolji rival u drugom poluvremenu, Vilian Hose je imao još jednu odličnu priliku, ali je ponovo Keylor Navas zablistao i sačuvao svoj tim.

U 87. minutu domaći su došli do zasluženog izjednačenja kada je Momo proigrao Willian Jose, a ovaj maestralno bocnuo preko Navasa i pogodio drugi ugao za 1:1.

Ipak, radost domaćih kratko je trajala, pošto je posle samo dva minuta Casemiro glavom nakon kornera ponovo donio prednost Madriđanima.

https://www.youtube.com/watch?v=MhchHhxEye8

Real Madrid je meč završio sa desetoricom igrača pošto je Sergio Ramos u nadoknadi vremena zaradio drugi žuti karton i automatsko isključenje.

Real Madrid je ovim trijumfom zadržao korak za drugoplasiranim Atletico Madridom koji ima četiri boda više. Barcelona je lider sa 12 bodova više od Reala.