Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Milenko Bošnjaković

Trener Tuzla Cityja kaže da će pokušati iskoristiti mane Veleža

milenko bosnjakovic – fena

Trener Tuzla Cityja Milenko Bošnjaković na pres-konferenciji uoči meča izjavio je da je Velež dobra ekipa, ali da ima i mana koje će pokušati da iskoriste

Fudbaleri Tuzla Cityja drugi dio sezone u Premijer ligi BiH otvaraju utakmicom sa Veležom na Gradskom stadionu u Srebreniku.

Trener Tuzla Cityja Milenko Bošnjaković na pres-konferenciji uoči meča izjavio je da je Velež dobra ekipa, ali da ima i mana koje će pokušati da iskoriste.

– Mi smo bez Gavrića koji ima kartone. Svi ostali su spremni. Osim stranaca koji su skoro stigli. Najavljuju kišu i snijeg i sigurno je da tu neće biti ljepote u igri. Bit će to šahovska partija. Mi se borimo za opstanak i svaki bod nam je važan – kazao je Bošnjaković.

Fudbaleri Tuzla Cityja su u srijedu iz Kupa BiH eliminisali Široki, a jednu od ključnih uloga je imao kapiten i golman Nevres Fejzić.

– Radimo na treninzima marljivo kako bismo savladali Velež. Nastojat ćemo iskoristiti njihove slabije strane. Atmosfera je u ekipi dobra i očekujem našu pobjedu – kazao je Fejzić.

Duel Tuzla City – Velež na rasporedu je u nedjelju na Gradskom stadionu u Srebreniku od 13 sati.