Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

australian open

Neuništivi Murray se “vratio iz mrtvih” i slavio nakon skoro šest sati igre, meč završio u četiri ujutro

murray

Murray je na kraju u najdužem meču svoje velike karijere slavio sa 4:6, 6:7, 7:6, 6:3 i 7:5. Murray se već nakon dva sata žalio sudiji i tražio da se nastavak meča odgodi za idući dan, a na kraju je došao do pobjede nakon što je gubio 2:0 u setovima i 2:0 u trećem setu

Andy Murray nastavlja oduševljavati publiku na Australian Openu. Britanac će u maju napuniti 36 godina i po kladionicama je veliki autsajder, ali izborio je treće kolo tj. 1/16 finala nakon epske borbe protiv domaćeg predstavnika Thanasisa Kokkinakisa koja je potrajala pet sati i 45 minuta i završila u četiri ujutro po lokalnom vremenu.

Murray je na kraju u najdužem meču svoje velike karijere slavio sa 4:6, 6:7, 7:6, 6:3 i 7:5. Murray se već nakon dva sata žalio sudiji i tražio da se nastavak meča odgodi za idući dan, a na kraju je došao do pobjede nakon što je gubio 2:0 u setovima i 2:0 u trećem setu. U tom trenutku je i oduševio jednim poenom kojim je uspio vratiti brejk.

Podsjetimo, ovo je već druga seznacija koju je Murray izveo na turniru. U prvom kolu je pobijedio favoriziranog Mattea Berrettinija sa 6:3, 6:3, 4:6, 6:7, 7:6 nakon četiri sata i 54 minute igre. Nakon iznenađujućeg ispadanja Caspera Ruuda Murrayu se sada otvorio njegov dio žrijeba i Roberto Bautista Agut s kojim igra u idućoj rundi je jedini rangirani igrač kojeg može sresti prije četvrtfinala.

Otkako je 2016. izgubio finale Australian Opena od Novaka Đokovića, Murray nijednom nije uspio doći dalje od osmine finala na nekom Grand Slam turniru. Podsjetimo, Murray od 2019. igra s umjetnim kukom.