Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pirot

Na mjestu curenja amonijaka pronađen mrtav turski vozač: “Izašao je iz vozila da bi se spasio”

pirot

Radi se o pedesetpetogodišnjem turskom državljaninu T.P.

Tijelo muškarca koje je pronađeno u Pirotu pored pruge ispod nadvožnjaka je identificirano i u pitanju je vozač kamiona iz Turske, potvrđeno je za Telegraf.rs u policiji.

Kako su ranije doznali, radi se o pedesetpetogodišnjem turskom državljaninu T.P., koji je preminuo pod još nerazjašnjenim okolnostima, zbog čega će biti naložena obdukcija.

“Ono što se zna je da je Turčin izašao iz svog kamiona koji je pronađen nedaleko od tijela. Pretpostavlja se da je osjetio plin te da je izašao iz vozila da bi se spasio, ali je vjerojatno postao dezorijentiran te pao s nadvožnjaka i preminuo na licu mjesta. Nadležno tužilaštvo naložilo je obdukciju koja će pokazati je li preminuo od gušenja ili je stradao od povreda prilikom pada”, rekli su sugovornici upoznati s ovim slučajem za Telegraf.rs.

Podsjećamo, jučer je također pronađeno jedno tijelo u vozilu koje je sletjelo s ceste nedaleko od mjesta nesreće, ali se vjeruje da je čovjek preminuo od srčanog udara jer je već bio poznat kao kronični bolesnik. Međutim, ne isključuje se mogućnost da je čovjek dobio infarkt uslijed uznemirenosti zbog kemijskog incidenta.