Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

deportovan iz australije

Đokovića dočekali u Beogradu, ali on već leti za Španiju i neće se obratiti javnosti?

20220117_2_51761274_72618692_Web

Iz Đokovićevog PR tima ranije je rečeno da ne mogu da garantuju da će se Đoković zadržavati u Srbiji, ali da je sigurno da se neće oglašavati o dešavanjima u Australiji, sve dok se turnir u Melbournu ne završi

Teniser Novak Đoković doputovao je avionom iz Dubaija na beogradski Aerodrom “Nikola Tesla”.

Prisutan je veliki broj novinskih ekipa iz Srbije i sveta, ali i Đokovićevih navijača.

Najboljeg tenisera svijeta kamermani još nisu snimili, a za sada još nema niti  informacija da li će se Đoković obratiti javnosti.

Iz Đokovićevog PR tima u nedelju je rečeno da ne mogu da garantuju da će se Đoković zadržavati u Srbiji, ali da je sigurno da se neće oglašavati o dešavanjima u Australiji, sve dok se turnir u Melbournu ne završi.

Foto: Anadolija

Kako javljaju srbijanski mediji, Đoković bi se mogao odmah ukrcati na prvi let prema Španjiji gdje bi se pridružio porodici koja je u Marbelli.

On se ranije u nedjelju ukrcao u avion kako bi otišao iz Australije nakon što je savezni sud potvrdio vladinu odluku o ukidanju njegove vize, uz obrazloženje da Đokovićeva odluka da se ne cijepi protiv koronavirusa predstavlja rizik za zemlju.

Foto: Anadolija

Jednoglasna odluka tročlanog sudskog vijeća stavila je tačku na Đokovićeve nade i namjere da u Melbournu osvoji svoj 10. naslov na Australian Openu i rekordnu 21. Grand Slam pobjedu.

Novom odlukom francuskih vlasti Đokoviću bi, ustraje li u odluci da ne prihvati cijepljenje, moglo biti uskraćeno i sudjelovanje na Roland Garossu u svibnju, prenosi Hina.