Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

meteorolozi najavljuju

Slijedi nam promjena vremena, stižu kiše, a nakon njih i snijeg

snijeg sarajevo zima vrijeme prognoza (1)

Prema prognozama meteorologa, padavina neće biti do subote kada se povremeno slaba kiša očekuje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne

Jutros u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove ima magle ili niske naoblake, a u ostaku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Najniže temperature zraka u sedam sati izmjerene su u Bugojnu i Drvaru minus devet, dok je najtoplije bilo u Neumu i Mostaru, tri stepena.

Danas će u BiH preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove prije podne sa maglom ili niskom naoblakom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od tri do devet, na jugu od osam do 13 stepeni, prognoze su meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

Prema prognozama meteorologa, padavina neće biti do subote kada se povremeno slaba kiša očekuje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne.

U nedjelju nas, kako tvrde, očekuje oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa snijegom. U poslijepodnevnim satima padavine prestaju u Krajini, a krajem dana ili u večernjim satima u ostatlim područjima.