Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovo su najveće Photoshop katastrofe u 2015. godini

beforeafter1

S obzirom na to da se iz godine u godinu čudimo “genijalcima” koji barataju Photoshopom, čovjek bi pomislio da će dosada savršeno ovladati tim programom.

Ali to se nije dogodilo pa smo i u 2015. godini bili svjedoci brojnih Photoshop katastrofa.

Čudna anđelica Victoria's Secreta

Ona koja je izazvala najviše pažnje bila je Photoshop katastrofa koja se omakla grafičkim stručnjacima Victoria's Secreta.

Pokušavajući uljepšati stražnjicu i noge manekenke odjevene samo u čipkaste gaćice, “sredili” su ih tako da su izgledali potpuno neprirodno, a manekenki je nedostajalo pola guze. S obzirom na to da su anđelice Victoria's Secreta neke od najljepših manekenki na svijetu, koje naporno rade na svom tijelu, pitanje je zbog čega njihove fotografije uopšte moraju proći kroz Photoshop.

Zendaya za magazin “Modeliste”

Poznati magazin iz nepoznatih je razloga odlučio “stisnuti” lijepu Zendayu, a ona je potpuno poludjela kad je vidjela kako izgleda njena naslovnica. “Ostala sam u šoku kad sam vidjela kako su moje 19-godišnje bokove i struk stanjili. Zbog takvih stvari žene stvaraju nerealne ideale o ljepoti. Svi koji me poznaju znaju da iskreno stojim iza svega što radim, zato i dijelim s vama fotografije prije i poslije”, poručila je mlada zvijezda Zendaya.

Slučaj “gdje je kišobran?”

Ako nas je neki gaf uspio nasmijati, onda je to ovaj. Mianmarska zamjenica ministra Su Su Hlaing i ostali dužnosnici otišli su u posjet gradu Kawthaung na jugu zemlje.

Fotografija je objavljena na službenoj stranici ministarstva informacija, a onda ju je pogledao netko s oštrim oko i primjetio čudnu sjenu ispod nogu ministrice. S fotografije je izbrisan kišobran kojeg je muškarac držao iznad zamjenice, no njegova sjena je ostala.

Lindsay i njene muke po Photoshopu

Problematična glumica Lindsay Lohan ove je godine bila luda za Photoshopom pa je u nekoliko navrata sređivala fotografije. I to poprilično loše.

My feet look red lol- had to take that out. Only real red is my hair. ?

Fotografiju objavljuje Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Prvo je malo sredila stražnjicu i stanjila noge, ali nije primijetila da su zbog toga vrata u pozadini posve iskrivljena.

Love my waist trainer from @nowaistclique! #MajorSituation nowaistclique.com ??✌️ Fotografiju objavljuje Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Drugi put je odlučila smanjiti svoj struk, no nije pripazila pa su se sa strukom iskrivile i stepenice u pozadini.

Nakon toga digla je ruke od Photoshopa.

Slučaj izgubljene noge

Kampanja branda Moschino, namijenjena sezoni proljeće/ljeto 2015. postala je predmet izrugivanja zbog manekenke koja je na fotografiji jednostavno – izgubila nogu.

Fotke koje je snimio Steven Meisel izgledaju odlično, ali u prvom izdanju ove kampanje Sasha Luss “ostala je bez noge”.

Obdareni Justin Bieber

Najprije je otkriveno da su u reklami za Calvin Klein Bieberu dodane dlačice i naglašeni trbušni, ali i svi ostali mišići na tijelu.

Potom je otkriveno da mu je povećana i muškost.

Ogromna ruka Ariane Grande

Njena fotografija za singl “Focus” privukla je pažnju zbog njene nevjerojatno velike desne šake, koja joj je otprilike iste veličine kao i glava.

°₊·ˈ∗ #12daysTilFocus ∗ˈ‧₊° new single Focus oct 30 ? pc: @alfredoflores ?✨

Fotografiju objavljuje Ariana Grande (@arianagrande)

Čini se da su se i ovdje majstori zaigrali u Photoshopu, a što im je tačno smetalo na Arianinoj ruci nije otkriveno.

“Bijela” Kerry Washington

Fanovi su poludjeli kad su vidjeli naslovnicu časopisa In Style s Kerry Washington, koja je iznenada “izlijedila”.

Naime, Kerry je tek posljednja u nizu Afroamerikanki koje su u američkim medijima dobile svijetliju kožu.