Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Chlo Matthews

Tražio da mu vrati novac za piće jer nisu završili zajedno

Chloe-Matthews22

Mlada je žena na Twitteru objavila fotografiju tog razgovora

Bolničarku Chlo Matthews (20) je muškarac častio pićem u noćnom baru. Dobro su se zabavili pa mu je dala svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano.

Umjesto da ju je pozove na drugi izlazak ili da joj kaže kako se dobro proveo, čovjek poznat kao Danny poslao joj je račun za pića kojima ju je počastio. Njegov razlog zašto je to učinio bio je zato što nije spavala s njim.

Mlada je žena na Twitteru objavila fotografiju tog razgovora, piše britanski Mirror. Razgovor započinje tako što ju je on upitao ko je ona, a kada ga je ona prisjetila na noć ranije, on joj je napisao: ‘Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vrijedilo mog vremena, je li lol’.

Chlo je bilo šokirana porukom i našalila se kako se zbog ovoga ‘službeno prestaje izlaziti’. Njen je tweet postao viralan s preko 60.000 lajkova, više od 1.000 komentara i gotovo 10.000 retweetova.

– To je sigurno šala? Je li društvo zaista spalo na ovo? – upitao je jedan korisnik.

Drugi je napisao da se njegova majka sigurno ponosi svojim sinom, dok je treći korisnik predložio da mu ‘fakturira’ za vrijeme koje je provela razgovarajući s njim i oduzme račun za pića od toga.

– On će ti još uvijek biti dužan, a ti mu možeš reći da razliku iskoristi za upis u školu šarma – dodao je.