Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Autora Ive Krešića

Životna komedija “Otirač-Uan men šou” u Mostaru

Otirač-Uan men šou

“Otirač” je premijerno izveden 23. septembra 2011. godine kao diplomska predstava, te je od tog trenutka redovito izvođen bez pauze do danas

Životna komedija “Otirač-Uan men šou” Ive Krešića bit će izvedena u utorak, 12. marta, u Galeriji kraljice Katarine Kosače u Mostaru, s početkom u 20 sati.

Iako se radi o monodrami s elementima komedije, riječ je o jako ozbiljnoj predstavi kroz koju se Krešić na komičan način obračunava s pojavama koje u društvu svi vidimo, licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, bankarski krediti, političari i slično.

Predstava na humorističan način govori o mladom diplomiranom glumcu koji ima zakoračiti putem umjetnosti nakon što diplomira. Susrećući se na tom putu s raznim pojavama, izvrnutim i pomaknutim vrijednostima i nelogičnostima koje cijelu priču dovode do apsurda, glumac se pita postoji li za njega uopće mjesto u svijetu s pomaknutim sustavom vrijednosti, priopćeno je na internetskoj stranici Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

“Otirač” je premijerno izveden 23. septembra 2011. godine kao diplomska predstava, te je od tog trenutka redovito izvođen bez pauze do danas.