Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Holivudska zvijezda izgleda vrlo loše: Droga i godine su nemilosrdne (FOTO)

heather1

Plava kosa, nebesko plave oči i predivan osmijeh bili su razlozi zbog kojih je Heather Locklear (56) bila jedna od najvećih zvijezda 80-tih i 90-tih godina.

Miljenica TV producenta Aarona Spellinga, Locklear je bila zvijezda najpopularnijih serija tog vremena, “Dinastije” i “Melrose Placea”, a bila je i udata za dva najveća rokera tog vremena.

Međutim, bajkovitom životu nekako je naglo došao kraju.

Locklear, 56-godišnjakinja, pojavit će se na sudu 13. marta jer je napala svog dečka, a da stvar bude gora, fizički je nasrnula i na policajce koji su se odazvali pozivu upomoć.

To je samo jedan od ispada zvijezde koja se godinama muči sa anksioznošću i zloupotrebom narkotika. Više puta je bila na rehabilitaciji.

Njen rođak požalio se kako je cijela porodica tužna zbog situacije u kojoj se 56-godišnjakinja nalazi.

“Posjeduje toliki talenat i ljepotu, šteta je da to propadne, ali morat će pokušati da se izbori sa tim”, kazao je njen rođak.

Heather je u nedjelju napala svog dečka Chrisa Heissera, ljubav iz srednjoškolskih dana koji nakon dugo vremena opet živi s njom.

Kad su vidjeli povrede koje mu je nanijela, policajci su je priveli i optužena je za porodično nasilje, a ona je odgovorila tako što je policajca udarila u međunožje. Sve se to dešavalo pred njenom 20-godišnjom kćerkom.

Locklear je puštena iz zatvora jer je plaćena kaucija od 20.000 dolara.

Ni njen dragi Chris nije bez mane, više puta je hapšen i ležao je dvije godine u zatvoru od 2011. kad je optužen zbog krađe.

U prošlosti, Heather je bila udata 1986. za bubnjara grupe Motley Crue Tommy Leeja, da bi se nakon 7 godina rastala s njim i započela vezu sa Richiejem Samborom iz benda Bon Jovi. Kćerku Avu dobila je sa Samborom 1997.

Ipak, od njega se razvela 2006. iznenadivši javnost.