Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mrkonjić Grad

Uhapšen nastavnik osumnjičen za seksualno uznemiravanje učenica

hapšenje
FOTO: Pixsell
Ilustracija

Kako saznaje ATV, on je uhapšen juče nakon što je policiji prijavljeno da se nedolično ponašao prema dvjema djevojčicama, uzrasta 12 i 13 godine

N.M, nastavnik informatike u Osnovnoj školi ”Ivan Goran Kovačić” iz Mrkonjić Grada, uhapšen je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao dvije učenice ove škole.

N.M. je sproveden u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, prenosi ATV.

Kako saznaje ATV, on je uhapšen juče nakon što je policiji prijavljeno da se nedolično ponašao prema dvjema djevojčicama, uzrasta 12 i 13 godine.

Izvor blizak istrazi otkriva da je N.M. pijan došao na nastavu, te da je žrtvama navodno rekao da se skinu. Nedugo nakon hapšenja on je alkotestiran i utvrđeno je da je imao više od dva promila alkohola u organizmu.

Kako ATV saznaje, ovaj nastavnik je već duže vrijeme imao problem sa alkoholom, te je nekažnjeno dolazio na nastavu i držao časove pod dejstvom alkohola.

Nadležni u OŠ “Ivan Goran Kovačić” danas nisu bili dostupni za komentar i ATV-u je samo kratko potvrđeno da je nastavnik uhapšen.

N.M. će u zakonskom roku od 24 sata ispitati nadležni tužilac koji je će nakon toga donijeti odluku o eventualnom prijedlogu za pritvor.