Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosanska Gradiška

Muškarac pretučen i izbačen pred Doma zdravlja: “Bio je nepomičan, izranjavan i sav krvav”

Foto: ATV

Cijeli slučaj je prijavljen u PU Gradiška čiji su službenici obezbjedili lice mjesta i žutom trakom ogradili prostor na kojem je pretučeni muškarac pronađen

Četredestdevetogodišnji muškarac noćas je brutalno pretučen i ostavljen na ulazu u dvorište Doma zdravlja u Bosanskoj Gradišci.

Prema nezvaničnim informacijama muškarac je pretučen na drugom mjestu i neko ga je dovezao i izbacio na ulaz u dvorište, nedaleko od zgrade Laboratorije Doma zdravlja u Bosanskoj Gradišci, javlja ATV.

-Nepomičnog muškarca, koji je bio sav krvav i izranjavan, jutros je oko pet časova ujutro pronašao portir. Odmah je reagovao, pozvao pomoć i muškarac je hospitalizovan u gradiškoj bolnici, kaže izvor ATV-a.

Cijeli slučaj je prijavljen u PU Gradiška čiji su službenici obezbjedili lice mjesta i žutom trakom ogradili prostor na kojem je pretučeni muškarac pronađen. Taj prizor jutros je dočekao sve zaposlene, ali i pacijente koji su poranili kod ljekara.

Pretukla ga supruga?

Nezvanično se saznaje da je policiji prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Nanijela mu je višestruke povrede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po tijelu imao i rane od noža.