Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tomislav ivković

Izvinjavam se Modriću, ali moram iskreno reći šta vidim

ivković modrić
FOTO: Pixsell/Index.hr

“Perišić koji je jedan od najvećih profesionalaca ikad nekako je izgurao utakmicu do kraja. Brozović nije više na tom nivou. Čekamo da se nešto dogodi, a ništa se ne događa. Ja kao kritičar to mogu reći. Treba reći iskreno”, rekao je Ivković

Hrvatska je remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Evropskog prvenstva. Albanci su nakon jako lošeg prvog dijela Hrvatske vodili 1:0, a ekipa selektora Zlatka Dalića u drugom poluvremenu preokrenula rezultat u razmaku od dvije minute. Ipak, Hrvatska nije uspjela sačuvati vodstvo te je u 95. minuti primila pogodak za podjelu bodova.

Za prolazak u osminu finala Evropskog prvenstva Hrvatskoj će sada definitivno trebati pobjeda protiv Italije u zadnjem kolu. Na susret s Albanijom u HRT-ovom studiju se osvrnuo stručni komentator Tomislav Ivković.

Ivković: Dalić je stao iza igrača koji nisu u formi

“Rezultat je realan. Albanci su imali zicer za 2:0, prvo poluvrijeme su nas vile nosile, imali smo čudesnih minuta do drugoga gola. Dvije izmjene koje su ušle na kraju, s njima nismo dobili ništa. Nakon što smo vodili 2:1, nismo iskoristili mentalitet Albanaca da ih dobijemo iz kontre i polukontre”, započeo je pa nastavio:

“Jako dugo sam u nogometu i meni je bilo jasno sve i prije prvenstva, kao što je bilo jasno i Daliću. On je stao iza tih igrača iako je bilo jasno da nisu u formi. To nije kritika, nego činjenično stanje. Juranović ne igra u Unionu. Šutalo, kada je došao u Ajax, od igrača koji je bio šmeker postao je igrač koji to jednostavno više nije.”

“Ispričavam se Modriću, ali moram reći što vidim”

“Perišić koji je jedan od najvećih profesionalaca ikad nekako je izgurao utakmicu do kraja. Brozović nije više na tom nivou. Čekamo da se nešto dogodi, a ništa se ne događa. Ja kao kritičar to mogu reći. Treba reći iskreno”, rekao je Ivković i zaključio:

“Još nije gotovo i trebamo to reći prije Italije. Oni Dalića doživljavaju kao oca koji ih je zadužio. Napravio je čudesne stvari u karijeri i te dečke je zadužio do kraja života. Ja se Modriću izvinjavam, ali ja moram reći što vidim. On jednostavno više nije igrač kakav je bio.”