Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

GKM Vitez

Premijerom predstave “Stani, inspektore!” zatvoreni 9. Dani hrvatskog kazališta u BiH

gkm vitez
Foto: GKM Vitez

Na 9. Danima hrvatskog kazališta u BiH publika je imala priliku pogledati ukupno 12 predstave iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Njemačke, u kojima je uživalo oko 3.000 posjetitelja

Premijerom predstave “Stani, inspektore!!!”, Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez, u utorak su zatvoreni 9. Dani hrvatskog kazališta u BiH.

Publika je imala priliku upoznati inspektora Osmana, opsjednutog borbom protiv kriminala, a čiji je lik uspješno utjelovio član GKM-a Vitez Emin Šahdan, saopćili su organizatori.

“Večeras je bilo sjajno, nevjerovatan osjećaj. Velika odgovornost je bila opravdati očekivanja naše publike, ali mislim da smo to uspjeli. Sreću koju imam teško je podijeliti i vjerujem da će me to držati još dugo. Hvala svima još jednom, koji su bili dio ove priče i radujem se novim igranjima, projektima, a naravno i tome da čim prije zaigram pred viteškom publikom”, kazao je nakon odigrane predstave Emin Šahdan.

Prikazanim je bio zadovoljan i Ivan Sajević, utemeljitelj i voditelj GKM Vitez.

“Iza nas je još jedna prekrasna kazališna večer, tim više što smo došli do konca još jednih Dana hrvatskog kazališta u BiH. Ipak, posebno smo ponosni na našu novu premijeru i činjenicu da je u pitanju treća monodrama koju je kroz ovih 18 godina postojanja produciralo naše kazalište. Nema dileme kako će ova sjajna monokomedija zasigurno osvojiti publiku gdje god bude igrana. Posebne čestitke Eminu i Robertu na strpljenju, ali i uloženoj energiji, kao i Marku, Marinu, ali i svim članovima našeg kazališta koji su doprinijeli ovoj predstavi, kao i svim drugim uspjesima naše kazališne obitelji”, rekao je Sajević.

Na 9. Danima hrvatskog kazališta u BiH publika je imala priliku pogledati ukupno 12 predstave iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Njemačke, u kojima je uživalo oko 3.000 posjetitelja.