Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Naredna tri dana sunčano vrijeme, temperature od minus 2, do plus 19

BiH

vrijeme

U Hercegovini će sutra biti sunčano vrijeme. U Bosni se prijepodne očekuje magla po kotlinama, koja se u Krajini može zadržati i veći dio dana. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje od 4 do 9 stepeni, najviša dnevna između 7 i 13, na jugu zemlje od 14 do 19 stepeni.

U BiH u ponedjeljak, 2. novembra, bit će pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama prijepodne će biti magle. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu zemlje od 4 do 9, a najviša dnevna između 9 i 14, na jugu zemlje od 15 do 19 stepeni.

u utorak, 3. novembra, bit će pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama prijepodne će biti magle. Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje od 5 do 9, a najviša dnevna između 11 i 16, na jugu zemlje od 16 do 19 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.